Informatie op deze website is afkomstig van Milieu Centraal en VENIN.

De gegevens van de bedrijven die zijn verstrekt door of afkomstig van de websites van: Stichting Afbouwkeur, Stichting Dakmeester, Dakmerk, Stichting Garantiefonds Gevelsystemen, Stichting Garantie Timmerwerk, Bouwend Nederland vakgroep GBO, Gebouwschil Nederland, Hout100%, Insula Certificatie, KIWA, Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie NBvT, Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven NOA, OnderhoudNL Garantiebedrijven, Stichting Belangenbehartiging Vloeren Nederland SBVN, SGS-Intron, SKG-IKOB, Vebidak, VENIN Vereniging Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland, VKG Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie en VMRG Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche. Zie ook: Organisaties.

Milieu Centraal is al jarenlang een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie over energie en  milieu in het dagelijks leven, niet gebonden aan commerciële belangen. Over het thermisch isoleren beheert zij diverse websites waarin onafhankelijke, betrouwbare en praktische informatie over het thermisch isoleren worden toegelicht.

VENIN is op grond van de jarenlange ervaring in de sector, en door kennis opgebouwd bij hun oud-voorzitter Rob van Boxtel als oprichter van de Stichting Garantiefonds Gevelsystemen en de VENIN Geschillencommissie, de belangrijkste bron van informatie over welke regelingen er per maatregel zijn.

Sluit Menu