Op deze website leest u meermalen de woorden kwaliteit en veiligheid. Dat is niet voor niets. De partijen achter wij-isoleren.nl willen dat u tevreden bent over het isolatieproject dat u aanpakt, hoe groots of kleinschalig dat ook is. Eersteklas materialen, een onberispelijke montage, garantie en in geval van misverstand een goed werkende klachten- of geschillenregeling; daar gaat het om.

Zowel de vakspecialisten die isolatiematerialen adviseren en aanbrengen als de producenten en leveranciers van de materialen nemen hun kwaliteitsstreven serieus en laten zich daarvoor keuren en – in sommige gevallen – certificeren. Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staan hoog op de examenlijst.

Van belang is dat de kennis- en keuringsinstituten deskundig zijn en onafhankelijk kunnen opereren. In veel gevallen bestaan ze al vele jaren en hebben hun waarde bewezen. Niet alleen voor de branche, maar ook voor u als hun klant en voor de overheid, die hun kennis graag gebruikt om wet- en regelgeving (beter) te maken.

Muurisolatie_3
Sluit Menu