Isoleren is goed voor het milieu, uw energierekening, de waarde van uw woning en de behaaglijkheid in uw woning. Redenen te over om te gaan isoleren dus. Voor een volledig zicht op de vele mogelijkheden is het raadzaam een isolatiespecialist in te schakelen.

Zo’n vakman biedt veel voordelen: hij is op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken, kan een juiste beoordeling maken van uw situatie en adviseren wat de beste optie is. Ook maakt hij een inzichtelijke en heldere offerte en kan hij de isolatiematerialen volgens de voorschriften aanbrengen en verwerken zodat uw opbrengst optimaal en duurzaam is.  Last but not least is de vakman op de hoogte van eventuele subsidiemogelijkheden, waardoor isoleren extra aantrekkelijk kan worden.

Daarnaast biedt een vakman vaak via zijn vak- of brancheorganisatie garantie op zijn werk of een klachten- of geschillenregeling. Zo bent u in het onverhoopte geval van een misverstand verzekerd van bijstand of bemiddeling. Uiteraard voldoen de specialisten aan de strenge eisen die hun organisaties hen opleggen met betrekking tot vakmanschap, kwaliteitsborging en certificering van werkprocessen.

Vloerisolatie onderzijde met PURschuim 2
Sluit Menu