logo_skg-ikob

Certificerende instelling voor bouw en vastgoed

Certificeringsdienstverlener SKG-IKOB is al jaren een betrouwbare, innovatieve en maatgevende instantie op het gebied van kwaliteitsverbetering en -borging in de bouwwereld. SKG-IKOB biedt een compleet ‘one-stop-shop’-pakket en kan vrijwel alle certificaten en keurmerken in de bouw- en vastgoedwereld leveren.

SKG-IKOB certificeert bedrijven, systemen, processen en producten op basis van erkende normen en richtlijnen zoals NEN, VCA, ISO en KOMO. De deskundigheid bestrijkt vooral de ‘schil’ van gebouwen, zoals metselwerk, lijmen en voegen, na-isolatie (van spouw en vloer), stucwerk en gevelisolatie, hellende daken, zinkwerk, steenachtige materialen, dakpannen, beplating, cement, vulstoffen en toeslagmaterialen.

SKG-IKOB voert als onafhankelijke partij ook erkenningsregelingen en inspecties uit in het kader van schade-expertises en verzekerde garanties. Ze vertegenwoordigt vrijwel alle certificaten en keurmerken en voorziet daarmee in de behoefte van opdrachtgevers – particulieren en bedrijven – om ontzorgd te worden bij het bouwen en beheren van woningen en gebouwen.

www.skgikob.nl/

Sluit Menu