Stichting die erkenningen afgeeft aan schilders-, glaszetters- en onderhoudsbedrijven

OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling. Sinds de ‘oprichting’ in 1995 kunnen schilders-, onderhouds- en metaalconserveringsbedrijven en glaszetters met alle vak- en bedrijfstechnische diplo­ma’s in hun bezit deelnemen aan OnderhoudNL Garantie.

Zij bieden hun klanten zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid ten aanzien van de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings)garantie. In Nederland zijn ruim 1.000 OnderhoudNL Garantie-bedrijven actief.

OnderhoudNL Garantie- glaszetters geven glasheldere offertes waarin zij exact hun werkzaamheden en de bijbehorende planning beschrijven en u voorlichten over de isolatiewaarden van de geplaatste beglazing. Daarnaast garandeert de OnderhoudNL Garantie-glaszetter dat gedurende vijf jaar na plaatsing van het glas geen vermindering van doorzicht door stof of condensatie ontstaat. Consumenten kunnen deze garantieperiode met vijf jaar verlengen door het glas in het vijfde jaar te laten inspecteren door de glaszetter en zijn eventuele onderhoudsadviezen op te volgen.

http://www.onderhoudnlgarantie.nl/

Sluit Menu