Afbouwkeur

Keurmerk voor afbouwbedrijven

 

Lang niet alle afbouwbedrijven voeren isolatiewerken uit. Maar als het gaat om  het aan de binnenzijde isoleren van gevels (bijvoorbeeld door het plaatsen van een voorzetwand) weten ze waar ze het over hebben. Daarnaast voeren afbouwbedrijven gepleisterde buitengevelisolatie uit. De kwaliteit van hun werk uit zich in de toegepaste technieken en materialen en in de levensduur.

Met hun Afbouwkeurmerk laten afbouwbedrijven zien dat ze over de juiste diploma’s beschikken, met de juiste gereedschappen en goedgekeurde materialen werken, veiligheidsvoorschriften strikt opvolgen, correcte en heldere offertes en facturen maken. De Stichting Afbouwkeur kent het keurmerk toe op basis van regelmatige controles op het bedrijf en ‘in het werk’.

De afbouwspecialist met keurmerk neemt samen met u het werk en de offerte door en zorgt ervoor dat u niet in een later stadium voor verrassingen komt te staan. Bedrijven met een Afbouwkeurmerk, die ook lid zijn van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA), kunnen voor particulieren terugvallen op de Afbouwgarantie-geschillenregeling waarover u meer kunt lezen op de website: www.ubentbeteraf.nl

www.afbouwkeur.nl

Sluit Menu