Venin

Brancheorganisatie van isolatiebedrijven in de bouw

 

Erkende na-Isolatiebedrijven hebben hun belagen gebundeld in de Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland (VENIN). Hun doel is onder andere de kwaliteit van het isolatiewerk op hoog niveau te brengen en te handhaven.

VENIN bevordert het kwaliteitsbewustzijn van haar leden door hen te informeren over ontwikkelingen in het vak, technieken en materialen en wet- en regelgeving. Om VENIN-lid te worden moet een na-isolatiebedrijf een KOMO-Procescertificaat hebben en werken met geattesteerde isolatiematerialen of –systemen. VENIN bezoekt haar leden op regelmatige basis om te toetsen of ze nog voldoen aan de verenigingseisen.

VENIN informeert provincies, gemeenten en woningbouwverenigingen over de mogelijkheden van (na-)isolatie. Particulieren kunnen de VENIN-website bezoeken voor een antwoord op hun vragen over isolatie. Eventuele klachten kunnen behandeld worden door de VENIN-geschillencommissie.

Door te kiezen voor een bij VENIN aangesloten bedrijf profiteren klanten van dit kwaliteitsstreven en weten zij dat ze in zee gaan met een vakkundig, ervaren en gekwalificeerd bedrijf.

www.venin.nl

Sluit Menu