Wij Isoleren helpt u met het vinden van een goed isolatiebedrijf. In de isolatiebranche zijn er veel kwaliteitsregelingen die per isolatiemaatregel kunnen verschillen. Dat is onoverzichtelijk.

U krijgt op deze website een overzicht van gespecialiseerde isolatiebedrijven die volgens de best beschikbare kwaliteitsregeling werken. Deze bedrijven laten zien dat ze voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen.

Wij Isoleren ontsluit isolatiebedrijven die gebruik maken van kwaliteitsregelingen die door externe bureaus worden gecontroleerd. Ze hebben een certificaat of erkenning, verstrekt door een kwaliteitsinstelling.

Dit wil niet zeggen dat bedrijven die geen kwaliteitsregeling hebben, inferieure kwaliteit leveren. Ze laten hun kwaliteit echter niet door externen bevestigen.

Wij Isoleren toont bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de daadwerkelijke uitvoering van na-isolatiemaatregelen. Bedrijven die alleen leads genereren zijn niet opgenomen. Ook producenten niet. Dit omdat een klant met deze bedrijven geen zaken doet.

Wij Isoleren geeft informatie over de kwaliteitsregeling per bedrijf per maatregel. Een bedrijf kan voor bepaalde werkzaamheden (bv spouwmuurisolatie) een kwaliteitsregeling hebben, maar dat zegt formeel niets over de kwaliteit van andere werkzaamheden die dat bedrijf uitvoert.

Wij Isoleren laat per bedrijf ook informatie zien over regelingen voor garantie en geschillen, en over het lidmaatschap van een relevante branchevereniging.

Wij Isoleren baseert zich op de informatie zoals die wordt aangeleverd / of te vinden is op de websites van de certificerende instellingen, organisaties voor erkenningsregelingen, brancheorganisaties, waarborgfondsen en geschillencommissies. Veel van deze informatie, en ook detailinformatie over de regelingen zelf, is ook op internet te vinden. Informatie die wordt aangeleverd door individuele bedrijven wordt niet opgenomen. Wijzigingsvoorstellen van hen worden wel geverifieerd en op basis daarvan al dan niet opgenomen.

Wij Isoleren is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Ministerie van BZK.

Wij isoleren wordt niet gefinancierd door betrokken organisaties of de bedrijven die op de website zijn opgenomen.

Sluit Menu