U wilt gaan isoleren? Dan bent u hier aan het goede adres, want: wij isoleren! Welkom op onze website: een gezamenlijk initiatief van de isolatiebranche. We zijn er samen van overtuigd dat u de juiste keuze maakt óm te gaan isoleren. Nu willen we u graag behulpzaam zijn bij het nemen van de juiste vervolgstappen.

Achter wij-isoleren.nl staan producenten van isolatiemateriaal, bedrijven die isolatiematerialen aanbrengen en instituten die waken over de kwaliteit. Wij zijn blij dat de overheid het isoleren van bestaande woningen stimuleert. Met dit initiatief willen we bereiken dat u goed bent voorgelicht, daardoor de juiste keuzes kunt maken en zodoende maximaal profijt heeft van uw isolatie.

Op deze website vindt u geen pasklare adviezen voor uw specifieke situatie. Daarvoor verschillen – zeker in bestaande bouw – de omstandigheden te zeer van elkaar: geen twee situaties zijn hetzelfde. Wel kunt u lezen wat u allemaal kunt isoleren en welke materialen daarvoor gebruikt kunnen worden. Bovendien geven we u aan waar u de specialisten kunt vinden, die u kunt inschakelen voor advies over en/of uitvoering van uw werk.

Dakisolatie2
Sluit Menu